Autoline gecertificeerd voor INDI 2.0

Het DMS-pakket Autoline is door INDI gecertificeerd voor het nieuwe INDI 2.0 platform.

Autoline is voor de certificering live getest bij twee dealers: Auto Martens (Ford) en Breeman (BMW en Mini). Zij zijn inmiddels volledig overgestapt op INDI 2.0.

Schone data

INDI 2.0 stelt de dealer direct op de hoogte als er iets verandert in de klantgegevens, het autobezit of privacy-instellingen. Het INDI-platform distribueert gegevens conform de standaard communicatie-instellingen die voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. Al jaren gebruiken meer dan 750 dealers maandelijks INDI. Met de komst van het 2.0 platform is er zicht op nog eens 250 extra aansluitingen. Ook voor truckdealers is het interessant om aan te sluiten, omdat INDI veel KvK-schoningen verwerkt. Voorzitter Martin Huisman van de vereniging: “Alle systemen, processen en (marketing-)activiteiten werken beter met schone data, iets wat in deze tijd van digitalisering cruciaal is voor het benaderen en behouden van klanten.”

INDI

INDI is een initiatief van Bovag Autodealers en RAI-afdeling Personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Het voorziet het merkkanaal van betrouwbare gegevens die voertuigen koppelen aan NAW-gegevens. Autoline is overigens niet het eerste DMS-pakket dat is gecertificeerd voor INDI 2.0. Eva, net als Autoline een pakket van CDK, was al eerder gecertificeerd, net als  I’Car van ITmotive.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters