BCA veilt 150 klassiekers

BCA veilt op 21 april in Barneveld 150 klassieke auto’s tijdens de jaarlijkse klassiekerveiling.

Tijdens de veiling worden auto’s aangeboden in alle soorten, maten en prijsklassen. Autobedrijven, maar ook particulieren kunnen die dag hun klassieker laten veilen. Liefhebbers van klassiekers zijn doorgaans geen vaste bezoekers van autoveilingen. Iede Aukema, directeur van BCA, wil ze toch graag proberen over te halen: “We hebben elk jaar een aantal belangrijke veilingen. De Megaveiling rond kerst is de grootste veiling in Nederland en dus belangrijk. Met de BCA Klassiekerveiling spreken we de liefhebber van automobiel erfgoed aan. Dat is een kopersgroep die niet meteen aan een veiling denkt om een liefhebberauto aan te schaffen. Maar het aanbod is breed en de prijzen zijn goed. Voor kopers en verkopers.”

Online

De BCA Klassiekerveiling op zaterdag 21 april start om 11.00 uur. Vanaf 9.00 uur kunnen belangstellenden de vloot al inspecteren. Toegang is gratis. Online zijn de kavels van tevoren te bezichtigen. Daar kan ook online worden geboden, voor wie daar niet voor naar Barneveld wil reizen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters