David Milan directeur Nissan Nederland

David Milan (47) is per 1 juni 2021 aangetreden als algemeen directeur Nissan Nederland. Daarmee vervangt hij de vertrekkende Tjalling Hollander, die de overstap maakt naar Hyundai Motor Nederland.

David Milan (Barcelona, 1973) is geen onbekende bij Nissan Nederland. Hij was in de periode van 2012 tot en met 2015 al marketingdirecteur in Nederland. Milan heeft veel internationale Nissan-ervaring. Nissan acht hem dan ook van grote toegevoegde waarde voor het bereiken van de doelstellingen voor de komende periode, waaronder de introductie van nieuwe modellen zoals de volledig nieuwe Qashqai en de nieuwe, 100 procent elektrische Ariya.

Verdere groei

Het managementteam van Nissan Nederland is enthousiast over de komst van Milan en kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking. David Milan: “Ik kijk enorm uit naar een samenwerking met het team van Nissan Nederland. Sinds wij vorig jaar een nieuwe organisatie hebben neergezet, kunnen we ons nu volledig richten op een verdere groei op de Nederlandse markt. De nieuwe Qashqai, die vanaf eind juni in de showroom staat, zal daarin een groot aandeel hebben.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3503 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.