Huub Dubbelman interim-voorzitter RAI

Huub Dubbelman wordt per 1 januari 2021 interim-voorzitter van de sectie Personenauto’s en Lichte Bedrijfswagens van RAI Vereniging. De leden van de sectie hebben met zijn benoeming ingestemd.

Dubbelman volgt hiermee Steven van Eijck op, die zich binnen RAI Vereniging meer gaat richten op zijn functie als algemeen voorzitter, al blijft hij op verzoek actief betrokken bij de sectie.

Bestuurlijke wijziging

Met de aansturing door een voorzitter uit de eigen achterban wordt de sectie Personenauto’s en Lichte Bedrijfswagens van RAI Vereniging per 2021 verder gelijkgetrokken met de overige acht secties. Huub Dubbelman was jarenlang bij Mercedes-Benz Nederland verantwoordelijk voor onder meer corporate communicatie. Vanuit die functie was hij ook nauw betrokken bij de auto- en bedrijfswagensecties van RAI Vereniging. Ook was hij prominent lid van de commissie public affairs. Sinds zijn afscheid bij Mercedes-Benz is Dubbelman actief als onafhankelijk adviseur.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *