LKQ Fource ook in 2022 sponsor Dakar-team Coronel

LKQ Fource sponsort ook in 2022 het Dakar-team van de gebroeders Coronel. Dat werd bekendgemaakt bij de onthulling van de nieuwe auto, de Century CR6, waarin de tweeling volgend jaar deelneemt aan de rallyrace.

Afgelopen jaar eindigden de Coronels op de 26e plaats. Met de Century CR6, met een 7 liter V8-krachtbron, willen ze in de top 20 eindigen. Bij de nieuwe auto hoort ook een nieuwe uitstraling. Dit jaar is de auto voorzien van de voor LKQ Fource kenmerkende blauwe en turquoise kleuren, met het LKQ-logo op de voor-, achter-en zijkanten.

“Wij zijn blij om de sponsoring vanuit LKQ Fource van team Coronel voort te zetten. Wij sponsoren Tim en Tom al jarenlang en wij ervaren dit als een fijne samenwerking. Het was voor ons dan ook een logische keuze om met deze partnerschap verder te gaan”, aldus commercieel directeur van LKQ Fource, Johan van der Hoeven.

Subsponsors

Hij vervolgt: “Met hun grote aanhang en volgers komen we niet alleen met LKQ Fource, maar ook met onze merken Autobandenpartner, Toolspecial en Automotive Academy goed in beeld. De link met LKQ maakt dat deze sponsoring ook over de landsgrenzen interessant is. Daarnaast zijn we verheugd om voor het eerst MPM Oil toe te kunnen voegen aan de auto. Als belangrijk merk in de Europese strategie van LKQ is het mooi om te zien dat we zo’n prominente plek hebben weten te krijgen en daarmee MPM wereldwijd in the picture te brengen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *