Magische grens van miljoenste taxatie door BCA Marketprice bereikt

De miljoenste taxatie-aanvraag alweer, dat mag gemeld worden! BCA in Barneveld werkt al jaren succesvol met een eigen waardebepalingsmodule, BCA Marketprice. Succesvol voor BCA, maar ook zeker voor BCA’s verkopende klanten, omdat de snelheid en kwaliteit van de taxaties zeer goed voldoen aan de behoeften van de klanten.

BCA Marketprice is daarnaast volledig compatible met de bekende automotive inruiltools, wat het voor deelnemers eenvoudig maakt te koppelen met hun andere systemen. Gevolg is dat jaar op jaar het aantal taxatie-aanvragen blijft groeien tot aan ruim 200.000 op jaarbasis, een vervijftigvoudiging ten opzichte van de start!

Inmiddels zijn zo’n 450 autobedrijven aangesloten op de BCA Marketprice module, maar er kan er natuurlijk maar één de 1.000.000ste aanvraag indienen en die feliciteren we dan ook van harte: Peter Teske en Leon van Vliet van de A-Point Groep. Deze miljoenste auto was een Audi A1 1.4 TFSI Adrenalin, 2016, 104.000 km, die door BCA op een bod  van € 12.194,- gezet is. Iede Aukema: “Dank aan al onze Marketprice klanten èn onze BCA-collega’s voor deze bijzondere mijlpaal, dit hebben we gezamenlijk bereikt.”

Hier stopt het niet voor BCA, het autoveilinghuis in Barneveld blijft innoveren om ook vandaag klantwensen te blijven vervullen. Onlangs is de eerste grote BCA Marketprice klant gestart met gebruikmaking van de PriceEngine, de automatische taxatietool binnen de BCA Marketprice module. Speciaal voor klanten die online succesvol (willen) verkopen en waarbij een nog grotere taxatiesnelheid gewenst is om te kunnen scoren bij de online particuliere autokoper.

Fotobijschrift: v.l.n.r. Tony Vrijsen van BCA en Peter Teske en Leon van Vliet van A-point.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *