Oostendorp Roermond/Venlo naar Mengelers

Bijna alle betrokken Oostendorp-medewerkers worden overgenomen. Voor hen en voor de klanten zal er volgens directeur Bas Oostendorp na 1 april niets veranderen.

Oostendorp Autogroep en Mengelers Groep zijn beide familiebedrijven, groot geworden door dat gevoel over te brengen op klanten en medewerkers. De Mengelers Groep is de eerste Toyota-dealer van Nederland, bestaat meer dan vijftig jaar en staat onder leiding van algemeen directeur Brian Italiaander. Met de Oostendorp-vestigingen in Midden- en Noord-Limburg erbij groeit de Mengelers Groep uit tot een automotive onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen.

Mengelers heeft Toyota-dealerbedrijven in Landgraaf, Maastricht en Sittard. Op haar vestiging in Sittard vertegenwoordigt ze ook Suzuki en Lexus. Bedrijfswagen Centrum Limburg en autoverhuur maken eveneens deel uit van de dienstverlening. (foto Mengelers Groep)

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *