Rugee neemt Van Hooijdonk over

Rugee Automotive heeft per 4 juli Van Hooijdonk Autobedrijf uit Ulvenhout overgenomen. Kees van Hooijdonk, tweede generatie binnen het familiebedrijf, stopt als directeur van het bedrijf, dat sinds 1949 bestaat.

“De continuïteit van onze onderneming heeft voor ons altijd voorop gestaan. De verplaatsing van het bedrijf in 2014 is daarvan een voorbeeld. Daarna wilden we graag tijdig en zo goed mogelijk deze continuïteit borgen voor de langere termijn”, aldus Kees van Hooijdonk. “Met de overname van ons bedrijf door Rugee Automotive laat ik het in goede handen achter.”

Rüttchen

Rugee Automotive wordt gerund door Bouke en Stijn Rüttchen, derde generatie, en bestaat uit de twee vestigingen, in Waalwijk en Hazeldonk. “Met de overname van Van Hooijdonk Autobedrijf is ons bedrijf nog completer. We richtten ons tot nu toe voornamelijk op bestelwagens, trucks en trailers, maar kregen veel vraag naar nieuwe en gebruikte personenwagens”, zegt Bouke Rüttchen. “Met de overname kunnen we ook de verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte personenwagens op één locatie verzorgen.” “En met de mogelijkheden van RG Lease kunnen we onze klanten nu echt alles bieden”, vult Stijn Rüttchen aan. “Wij zijn trots dat Kees in ons het vertrouwen heeft om zijn zaak voort te zetten.” Met de overname gaan tevens alle medewerkers mee over. Ook de naam Van Hooijdonk Autobedrijf blijft voorlopig gehandhaafd.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters