Van den Udenhout beste Seat-dealer

Van den Udenhout in Den Bosch en Veldhoven is door Seat Nederland uitgeroepen tot beste Seat-dealer van het jaar. Het bedrijf kreeg de award vanwege zeer goede prestaties op het gebied van onder meer klanttevredenheid, deskundigheid en sales. Het was voor het eerst dat de award online werd bekendgemaakt.

Tijdens de virutele meeting voor medewerkers zei Maarten Janssen, directeur Seat Nederland: “De medewerkers van Van den Udenhout hebben aangetoond dat ze onder alle omstandigheden dicht bij de klant kunnen staan. Die klantgerichtheid vertaalt zich in een hoge mate van klanttevredenheid. Samen met de positieve uitstraling van het bedrijf en de sterke scores op het gebied van marketing, sales en aftersales heeft dat geleid tot de eervolle titel ‘Beste Seat-dealer van het Jaar’. Van den Udenhout heeft deze prijs dik verdiend!”

Teamwork

Volgens businessunitmanager Berry van Hooft van Van den Udenhout is het winnen van de award vooral het resultaat van teamwork: “Zowel in de showroom als in de werkplaats én online hebben we de juiste mensen op de juiste plaats. Iedereen binnen het bedrijf is er op gericht om klanten maximaal te ontzorgen. Door goed naar onze klanten te luisteren, kunnen we perfect inspringen op elke individuele wens. Iedereen binnen ons bedrijf maakt werk van die servicegedachte. Die eensgezindheid leidt ook tot een prettige werksfeer. Dát voelen klanten. Hoewel we onderdeel zijn van een grote dealergroep weten we voor onze klanten wel een authentiek warm gevoel te creëren. We zijn er trots op dat zich dat ook uitbetaalt in de vorm van deze prijs.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3524 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.