Nieuwe aansluiting bij AHG

Autoschade Herstel Boswijk is per 1 oktober toegetreden tot het netwerk van de Autoschade Herstel Groep (AHG). Het bedrijf is gevestigd in het voormalige, maar geheel gerenoveerde pand van Autoschade Amerongen in Doorn.

Richard Blaauwijkel en René Kouwenhoven zijn de eigenaren van Autoschade Herstel Boswijk. Zij brengen ruime kennis en ervaring mee naar het schadebedrijf. Richard Blaauwijkel: “Ik heb tien jaar als directeur schade bij Broekhuis Schade gewerkt. René kende ik al als zzp’er-autospuiter. Samen zijn wij hier in Doorn een nieuw bedrijf gestart.”

Renovatie

Het geheel gerenoveerde bedrijf beschikt over een werkplaats van 700 vierkante meter. Richard neemt met name de administratie voor zijn rekening, maar is ook geregeld in de werkplaats te vinden. Naast de beide eigenaren is er nog een derde medewerker werkzaam. Richard Blaauwijkel: “En we zoeken nog een vierde man erbij, een allround schadehersteller. Daarvoor plaatsen we deze week nog een vacature.” Door de aansluiting bij AHG kan het bedrijf zich focussen op de klanten en het feitelijke schadeherstel. “Dankzij de aansluiting profiteren wij onder andere van begeleiding en kennis binnen de keten. Daarnaast biedt aansluiting ook inkoopvoordeel en tools voor de particuliere markt, zoals het label Easy2fix voor cosmetisch herstel”, aldus Richard Blaauwijkel.

Netwerk

“Met de uitbreiding van Autoschade Herstel Boswijk in Doorn breiden wij ons netwerk uit met een ervaren, professioneel team van schadeherstellers. Een goede aanwinst voor AHG, onze opdrachtgevers en eindklanten in de regio Doorn en Driebergen”, vertelt AHG directeur Guus van Dreven.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters