Autoschade Smit wordt AHG

Autoschade Smit uit Elburg treedt toe tot het schadeherstelnetwerk van de Autoschade Herstel Groep. Het bedrijf van Hendri Smit gaat verder onder de naam Autoschade Herstel Smit.

Hendri Smit heeft ruim achttien jaar ervaring als ondernemer van schadeherstelbedrijven. Na lang samengewerkt te hebben met partners is Hendri Smit in 2014 voor zichzelf begonnen en heeft hij Autoschade Smit opgericht. Naast autoschade is het schadeherstelbedrijf gespecialiseerd in schadeherstel van boten.

Investeren

De werkplaats is uitgerust met twee spuitcabines, een wasstraat en een assemblageruimte. Directeur Hendri Smit: “Klantgerichtheid staat voorop! Om tevreden klanten te bewerkstelligen, investeren wij fors in ons pand, nieuwe equipment en uiteraard in gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers. Door aan te sluiten bij AHG kunnen wij doorgroeien en ons rendement verbeteren, zonder onze identiteit te verliezen. Daarnaast komen we door deze aansluiting in contact met andere schade-ondernemers en worden we dankzij het AHG-netwerk sterker door kennisdeling en samenwerking.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters