Fixico handelt schades Share Now af

Autodeeldienst Share Now heeft voor het toewijzen van zijn schades een samenwerking gesloten met schadeherstelplatform Fixico.

“We zijn verheugd om samen te werken met zo’n toegewijde en gelijkgestemde partner die onze ambitie deelt om opnieuw na te denken over de manier waarop een vloot wordt onderhouden”, zegt Derk Roodhuyzen de Vries, ceo van Fixico. “Ons digitale platform past perfect bij de moderne vloot van Share Now en zorgt voor een naadloos en aanzienlijk efficiënter toewijzingsproces voor herstel. Daardoor kan Share Now het meest geschikte schadeherstelbedrijf voor de klus selecteren op basis van kritieke factoren zoals expertise, beschikbaarheid en prijs.”

“Door een centraal geïntegreerd platform aan te bieden maken we het voor Share Now mogelijk om gebruik te maken van Fixico’s Europese netwerk van schadeherstelbedrijven. Dit stelt Share Now in staat om hun activiteiten snel uit te breiden naar nieuwe regio’s”, aldus Derk Roodhuyzen de Vries.

Sneller beschikbaar

“De samenwerking met Fixico past perfect bij onze dienstverlening”, zegt Jan Krusche, hoofd schademanagement bij Share Now. “Dankzij de gecentraliseerde oplossing kan het platform worden geïntegreerd in alle verschillende Share Now-locaties met een uitgebreide en elektrische vloot. De intelligente matchmaking verkort de cyclustijden van onze beschadigde voertuigen aanzienlijk, waardoor ze weer sneller beschikbaar zijn voor verhuur.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2744 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *