Fixico wint start-up award Fleet Europe

Schadeherstelapp Fixico heeft tijdens de Fleet Europe Summit in Barcelona een award gewonnen voor beste start-up van het jaar 2018 in de categorie smart mobility. Fixico liet daarbij elf finalisten achter zich. Appy Parking bezette een tweede plaats en Bestmile werd derde.

“We zijn er enorm trots op deze award. Het is een eer om te winnen van de meest innovatieve bedrijven in de wereldwijde fleetmarkt”, zegt ceo Derk Roodhuyzen de Vries. “Deze erkenning hebben we niet van de minsten gekregen. De jury vertegenwoordigt de top van het segment. Dit bevestigt onze toegevoegde waarde voor huidige partners. Ook voor nieuwe partners, want de verwachting is dat onze snelle groei doorzet. We bieden namelijk eenvoudige integratie en snelle resultaten. Hierdoor is de businesscase van Fixico voor fleets snel gemaakt. Om onze positie als frontrunner te behouden investeren we continu in innovatie. We willen niet alleen de beste zijn voor onze partners, maar vooral ook blijven.”

Andere awards

Er werden tijdens de fleettop nog meer awards uitgereikt. Zo won Athlon een Fleet Industry Award voor zijn start-up Changemycar en kreeg BCA een International Car Remarketing Award.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters