IBIS sluit partnerschap met Repairify

Het internationale schadeherstelnetwerk IBIS heeft een driejarige samenwerking gesloten met Repairify, dat onder diverse merknamen technologie, diensten en kennis aanbiedt ten behoeve van onder meer schadeherstelbedrijven.

Als onderdeel van de samenwerking zal Repairify onder meer aanwezig zijn bij de IBIS-conferentie in het Midden-Oosten op 7 en 8 februari 2023, en deelnemen aan het jaarlijkse awardsgala van bodyshop, het schadeherstelmagazine dat IBIS uitgeeft in het VK.

Verfrissend

Ceo Jason Mosely van IBIS over de samenwerking: “Het is een absoluut genoegen om Repairify te verwelkomen in onze IBIS-familie. Hun ethos en visie op innovatie en informatievoorziening om de gezamenlijke schadeherstelbedrijven te helpen voertuigen veilig en efficiënt te herstellen bevinden zich in het hart van onze sector. In een steeds uitdagender landschap van de zich ontwikkelende voertuigtechnologie is het zo verfrissend om te zien dat Repairify en IBIS verenigd zijn in de toewijding om de sector te laten bloeien.”

Innovatief

Cris Hollingsworth, president van Repairify Global Holdings: “Als leider in intelligente autotechnologie-oplossingen is het ons doel om aansluiting te vinden bij wereldwijde zakenpartners die onze passie delen voor het omarmen van veranderingen, die worden gedreven door technologische innovaties ten gunste van de auto-industrie. Met dit nieuwe driejarige partnerschap wil Repairify eraan meewerken de drie strategische pijlers van IBIS (veiligheid, vaardigheden en normen) mee helpen te ontwikkelen, ondersteunen en versterken door gebruik te maken van autotechnologieën van wereldklasse.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *