Martin Schilder breidt uit naar Zaandam

De Martin Schilder Groep heeft de activiteiten van Care Autoschade Alkmaar en Zaandam overgenomen.

De activiteiten in Alkmaar worden ondergebracht in het al bestaande schadeherstelbedrijf Beverkoog van Martin Schilder in Alkmaar, dat 400 meter van de Care-vestiging vandaan ligt. Het bedrijf in Zaandam wordt voortgezet onder de naam Schadenet Zaandam. Ook de vestigingen in Alkmaar, Beverwijk en Hippolytushoef zijn aangesloten bij Schadenet.

Enig baanbehoud

Met de overname behouden sommige, maar niet alle werknemers van de beide Care-vestigingen hun baan. Manager schadebedrijven Tim Scheffer: “Uiteindelijk hebben we nu tien man lopen in  Zaandam, maar nee, we konden niet alle banen behouden.” Het faillissement van Care versnelde de plannen van Martin Schilder. Scheffer: “We hadden al de wens om uit te breiden naar de Zaanstreek. Door het faillissement van Care zijn deze plannen snel concreter geworden. Voorlopig houden we het ook even op deze vier regio’s.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters