Re-cars sluit zich aan bij AHG

Autoschadeherstelbedrijf Re-cars uit Horst in Noord-Limburg heeft zich aangesloten bij het netwerk van de Autoschade Herstel Groep (AHG).

re-carsEr was een gat in de regionale dekking ontstaan toen Autoschade Noord-Limburg in Horst per 1 februari overstapte naar het ABS Autoherstel-netwerk. Het bedrijf van Patrick in de Braek is door de jaren heen sterk gegroeid, met als gevolg dat het in 2013 is verhuisd naar een groter pand in Horst. In 2019 hebben verdere groei en ambities van In de Braek ervoor gezorgd dat Re-cars dit jaar nog een state of the art nieuwbouwpand in Horst gaat bouwen. De planning is dat het nieuwe pand van maar liefst tweeduizend vierkante meter dit jaar nog operationeel zal zijn.

Milieu

“Het nieuwbouwpand is ontworpen met een duurzame toekomstvisie. Niet alleen ons schadeherstel-proces voldoet aan de gestelde milieunormen en keurmerken; wij geloven dat ook ons pand moet bijdragen aan een beter milieu”, aldus In de Braek. Naast autoschadeherstel gaat Re-cars zich in het nieuwe pand ook focussen op industriële dienstverlening en vrachtwagenherstel.

Groei

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Wij zijn verheugd met deze invulling van de regio Noord Limburg. Met name de groeistrategie spreekt ons aan. Ook herkennen wij de echte ondernemersmentaliteit met de nodige durf. In een korte tijd heeft Patrick met Re-cars een mooi bedrijf opgebouwd met een sterke visie en aanpak.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters