RMT Autoschade sluit zich aan bij AHG

RMT Autoschade, gevestigd in Almere, is met ingang van april aangesloten bij Autoschade Herstel Groep.

RMT-eigenaar Roberto Thorel (r.) startte in 2003 met zijn bedrijf, dat inmiddels vijftienhonderd vierkante meter omvat. Om in Flevoland nog verder te kunnen groeien, “zijn wij op zoek gegaan naar een professionele partner. AHG heeft een mooi programma voor bijvoorbeeld regionale marktbewerking, maar helpt ons ook bij rendementsgroei door oplossingen op het gebied van inkoop en ICT.”

Wachttijden

Volgens AHG geven opdrachtgevers in diverse regio’s aan dat de wachttijden “fors” uit de hand lopen. Door uitbreiding van het netwerk hoopt de keten eventuele wachttijden te beperken. Klanten kunnen met alle schades, zowel cosmetisch als complex en merkerkend, terecht bij alle AHG-vestigingen. Guus van Dreven, directeur AHG, omschrijft Roberto Thorel als “een jonge, gedreven ondernemer, die naast schadeherstel ook activiteiten ontplooit op het gebied van caravanherstel en fleetrepair.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar