Bandenservice Cuijk wordt Premio

Een mooie promotie voor Bandenservice Cuijk. Nadat het bedrijf in 2013 was toegetreden tot het netwerk Uw Bandenspecialist heeft het onlangs de overstap gemaakt naar Premio.

Zowel Uw Bandenspecialist als Premio zijn concepten van Goodyear. Voor Premio gelden echter strengere eisen, bijvoorbeeld aan omzet (minstens 500.000 euro) en eigen vermogen. Deze moeten voldoende zijn om de benodigde investeringen te kunnen dragen. Bovendien moeten per jaar minstens 5000 banden verkocht worden. Daarnaast moet er groeipotentieel in het bedrijf zitten en moeten medewerkers bereid zijn zich middels opleidingen verder te ontwikkelen.

Uitbreiding

Met de overstap naar Premio kan Bandenservice Cuijk zijn dienstenpakket verder uitbreiden met complete autoservice en onderhoud. “Door de ondersteuning van Premio kunnen wij ons nog beter profileren op het gebied van banden en autoservice. Wij kunnen onze klant door de aansluiting bij Premio en het aanbieden van apk en compleet onderhoud nog beter van dienst zijn”, aldus Karel ten Haaf (rechts op foto). Ook voor Premio is de toevoeging van Bandenservice Cuijk aan het netwerk waardevol. “Deze regio was voor Premio nog een ‘witte vlek’. Nu kan ook dit deel van Nederland kennis maken met onze Premio retailformule. Daarbij is alles gericht op service en vertrouwen in combinatie met de beste prijs/kwaliteit van producten en diensten”, aldus Martijn van de Meent namens Goodyear Dunlop Retail Partners.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters