Carteam staat op 36, na 11 nieuwe deelnemers

Carteam, het landelijk samenwerkingsverband voor onafhankelijke universele garagebedrijven, meldt 11 nieuwe toetreders. Daarmee komt de totaalstand voor dit moment op 36.

Voor dit jaar is de koek echter nog niet op, zegt initiatiefnemer en directeur Martin Bedorf. “Ons doel voor 2018 is vijftig deelnemers. Dat wij, met nog een half jaar te gaan, al op 36 vestigingen zitten, geeft aan dat we op de goede weg zijn. Misschien gaan we eind dit jaar wel over onze eigen doelstelling heen.” In maart stond de teller op 25. De nieuwkomers zijn Mars Cars (Zwolle), Kooij Autoschade & Onderhoud (Bunschoten), Garage de Hefbrug (Hoogeveen), Autobedrijf Boom (Monnickendam), Auto Raggers (Oldemarkt), Autobedrijf Scheele (Ede), Roja Autoservice (Arnhem), Car Cure (Almere), PD Automaterialen (Dokkum), Garage A. de Boer (’t Zand) en Auto Verdel (Roelofarendsveen).

Marketing

Garageformule Carteam ondersteunt haar deelnemers met technische kennis, marketing (website, nieuwsbrieven, landelijke en lokale acties) en diverse (after)salesprogramma’s. “Wij bieden autobedrijven de mogelijkheid om met behoud van zelfstandigheid samen te werken, vanuit een landelijke uniforme en betrouwbare uitstraling. Daarbij verliezen wij de gevestigde naam van het bedrijf nooit uit het oog. Blijkbaar spreekt dat de ondernemers aan.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †