Dertien nieuwe deelnemers AutoProfijt

Na dit najaar al met dertig nieuwe vestigingen te zijn gegroeid hebben de verantwoordelijke grossiers in november nog eens dertien nieuwe deelnemers bij het werkplaatsconcept AutoProfijt aangesloten. Daarmee nadert het netwerk de 250 deelnemers.

De grossiers Bachaus, enkele Fource-partners, Keulen, Koskamp en Remto zijn blij dat zij deze autobedrijven kunnen ondersteunen. Het gaat om Auto Garage Hengelo, Auto Repair Zoetermeer, Autobedrijf Bosma te Sint Nicolaasga, Autobedrijf Couperus te Donkerbroek, AutoCenter Bol te Uithuizen, APK Centraal te Zoetermeer, Automotive-Venray te Leunen, Auto Pelders te Kerkrade, Automat Drachten, Autoservice Leiden, Erik’s Autoservice te Sappemeer, Garage Eric Meijer te Munnekeburen en VSW Cars & Repairs uit Almelo.

“Ons relatief laagdrempelige concept maakt zowaar een explosievere groei mee”, stelt conceptmanager Aan Willem Bonnema. “Dit is mede te danken aan een succesvolle wervingscampagne. De dertien nieuwe leden zijn afkomstig uit alle windstreken, van Uithuizen tot Kerkrade en van Zoetermeer tot Hengelo.”

Ambitieus

“AutoProfijt blijkt overigens vaak een opstap te zijn om ambitieuze garagebedrijven te laten snuffelen aan een concept, om uiteindelijk door te groeien naar een stevig full service concept. Toch blijft AutoProfijt zelf ook doorontwikkelen, om haar leden zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo wordt er momenteel in kaart gebracht of er draagvlak is voor het opzetten van een eigen pechhulp-service. Wat hoe dan ook onveranderd blijft, zijn de spraakmakende marketingacties, die zowel on- als offline erg succesvol zijn. Zo werd er voor pakjesavond een heuse kinder-Lamborghini weggegeven via een Facebook-actie”, aldus Bonnema.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3966 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *