Doyen sluit 15 deelnemers Requal aan

Vijftien universele autobedrijven hebben dit jaar tot nu toe de formule Requal Erkend Reparateur van Doyen omarmd. De grossiersorganisatie hoopt 2018 af te sluiten met minimaal twintig nieuwkomers.

requal-leenfietsDrie recente toetreders zijn PeterPaul Keulers van Autoservice Keulers-Broens (Schinnen), Boy Willems van Auto Willems (Geleen) en Matthijs Vos van Vos Autotechniek (Goor). De panden zijn aangekleed in de huisstijl, klanten kunnen gebruikmaken van de eerder dit jaar  geïntroduceerde Requal-leenfiets. Door er een originele foto van op Facebook te plaatsen, valt bovendien een exemplaar te winnen. Er rijden inmiddels circa zestig leenfietsen rond, verspreid over de aangesloten garages.

Contacten

De komende twee maanden zal waarschijnlijk nog een vijftal andere garagebedrijven worden aangesloten, zegt communicatiecoördinator Maureen de Backer. “De contacten verkeren in een vergevorderd  stadium.” Worden ook dat inderdaad contracten, dan zou het concept in ons land het jaar eindigen met in totaal zo’n veertig deelnemers.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †