Festival voor 85 jaar Fugo

Automaterialengrossier Fugo bestaat 85 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt op 23 en 24 juni in de hoofdvestiging in Gouda een Fe(e)stival georganiseerd op het buitenterrein, met racesimulatoren, foodtrucks en diverse artiesten.

Fugo zou Fugo niet zijn als hun klanten bij zo’n gelegenheid niet ook gewoon kennis kunnen opdoen. Leveranciers als Overlander, Bosch, WD-40, Oris, Inter-Sprint, Tech 360 en NRF verzorgen diverse product- en kennissessies. Tevens was er aandacht voor de diverse werkplaatsconcepten die Fugo ondersteunt, waaronder CarProf, Autovakmeester, NexDrive, AutoCrew en Bosch Car Service.

Een belangrijke rol was er bij de officiële aftrap op donderdag voor de presentatie van de allereerste service- en bestelauto van Fugo: de A-Ford van oprichter Fuet. Na een restauratie van bijna vier jaar kan deze zo weer worden ingezet.

Historie

Jan en Bep Hogenelst bouwden de onderneming – die in 1937 werd opgericht – in de jaren tachtig en negentig sterk uit. In 2007 namen beide dochters Lisette en Jolanda, die intussen de drijvende krachten van Fugo waren geworden, de aandelen van hun ouders over. Fugo heeft naast de hoofdvestiging in Gouda nog een tweede vestiging in Maarssen.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.