Gates is Supplier of the Year AAGB

Onderdelenleverancier Gates Automotive krijgt de eerste Supplier of the Year-award uitgereikt door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). Met deze award wil AAGB zijn waardering uiten voor zijn leveranciers.

De award wordt uitgereikt aan Gates voor zijn prestaties op het gebied van customer service, marketing, sales en logistieke support, productbeschikbaarheid, flexibiliteit, assortiment, productkwaliteit en data. De verkiezing van Gates als de beste leverancier voor AAGB was unaniem, maar de strijd met de concurrentie was spannend, zo laat Sem de Wit namens AAGB weten: “2021 is voor AAG Benelux een prachtig jaar geworden. Naast dat we de primaire pijlers van onze organisatie verder verbeterd hebben, zoals de rebranding in Nederland van ons eigen netwerk naar PartsPoint, het opzetten van NexDrive en het optimaliseren van ons productportfolio met onder andere NAPA, was er in 2021 ook  een cruciale rol voor onze leveranciers weggelegd.”

“Door de wereldwijde problemen in de logistieke keten, zoals grondstoftekorten en langere levertijden vanwege de Covid-19-crisis was het niet meer vanzelfsprekend dat onze beschikbaarheid van producten optimaal was. Onze leveranciers hebben, daar waar het kon, alle zeilen bijgezet om de beschikbaarheid voor onze klanten op niveau te houden. Met de Supplier of the year-award willen wij onze dank hiervoor nadrukkelijk onderstrepen. De samenwerking met Gates is op meerdere vlakken al jaren van bijzonder goed niveau. Wij kijken ernaar uit om onze relatie in de toekomst verder te verstevigen.”

Partners

Namens Gates laat salesdirecteur Taco Homan weten: “Gates en Alliance Automotive Group Benelux zijn al meer dan twintig jaar partners en de kracht van deze relatie speelt een grote rol in ons voortdurende succesverhaal met AAG Benelux, een bedrijf dat is uitgegroeid tot een van de leidende automotive spelers in de regio. Wij zullen ons blijven ontwikkelen op diverse vlakken en kijken ernaar uit om onze succesvolle samenwerking nog vele jaren voort te zetten.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *