Koskamp opent twee vestigingen

Het is een drukke tijd voor de Koskamp Groep uit Den Ham. De onafhankelijke grossiersgroep opent een elfde en een twaalfde vestiging, respectievelijk in Kampen en Bilthoven. De Koskamp Groep is daarmee in zeven provincies aanwezig.

Met de (her)opening van de vestiging in Kampen wordt, in samenwerking met Autoniveau, tevens het derde opleidingscentrum van de groep geopend. De officiële opening is 5 juli aanstaande. In totaal zijn er nu binnen de twaalf vestigingen tellende groep zeven trainingslocaties operationeel. Daarvan zijn er dus drie waar in een live werkplaatsomgeving, ondersteund door Bosch, met de modernste diagnoseapparatuur praktijktrainingen gevolgd kunnen worden.

Logistiek gat

De vestiging in Bilthoven maakt voorlopig het bewerkingsgebied van de Koskamp-groep compleet. “Met deze twaalfde vestiging wordt het logistieke gat tussen Lelystad en Arnhem-Nijmegen ingevuld. Vooral de klanten in die regio zullen daar direct de voordelen van gaan ervaren”, stelt directeur Bram Teun Koskamp. Hij benadrukt dat er in dat deel van het bewerkingsgebied al de nodige universele en ook dealerbedrijven zijn die worden beleverd. Operationeel directeur Tim Heinen ziet in de regio nog voldoende ruimte voor de werkplaatsconcepten die door de groep ondersteund worden. De vestiging in Kampen is inmiddels in vol bedrijf. De vestiging in Bilthoven zal op 2 juli de deuren openen.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1798 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen