LKQ Fource overname HAMU afgerond

De overname van Hamu Automaterialen B.V., Otogros B.V. en A28 Autocombinatie B.V., zoals LKQ Fource die in augustus heeft aangekondigd, is, na het verkrijgen van goedkeuring van de ACM (Autoriteit Consument & Markt), succesvol afgerond. Dat hebben de directie en aandeelhouders van beide partijen op 4 oktober 2021 bekendgemaakt. De volgende stap is het integreren van de bedrijven in het eigen netwerk van LKQ Fource.

De negen HAMU-bedrijven, gevestigd op de Veluwe, in Gooi- en Eemland en in Flevoland, worden geïntegreerd in het eigen netwerk van LKQ. Daarmee staat de teller van de Europees marktleider op 112 eigen outlets in de Benelux. Johan van der Hoeven, Directeur LKQ Fource: ”De komende periode is een belangrijke. We willen de medewerkers een warm welkom bieden en de bedrijven naadloos binnen het LKQ Fource-netwerk aansluiten. De integratie zullen we dan ook zorgvuldig uitvoeren met inachtneming van de klantervaring. De dagelijkse business moet uiteraard doorgaan. Hans Mulder is hier een belangrijke schakel in en zal als directeur voor alle negen vestigingen verantwoordelijk blijven. ”

Hans Mulder: “Ik heb er alle vertrouwen in dat we in goede samenwerking de aankomende maanden binnen de LKQ Fource-routine kunnen gaan werken. Aan mij de mooie taak om de teams op de vestigingen mee te nemen in de veranderingen en hen in staat te stellen om te doen waar zij goed in zijn; de klanten verder helpen.”

Het proces van integratie start per 4 oktober 2021 en zal met name gericht zijn op het vinden van synergievoordelen en het optimaliseren van logistieke processen en dienstverlening naar de klant. Naar verwachting zal de integratie van de HAMU-bedrijven per 1 april 2022 afgerond zijn.

  • 5 oktober 2021 om 22:36
    Permalink

    Fource van harte gefeliciteerd met de overnamen hoop op een fijne samenwerking en wens jullie veel succes met het mooie bedrijf Hamu. En dank jullie wel voor het heerlijke gebak groetjes Sashja

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.