Niels Klarenbeek Best Reman Ambassador 2021

Niels Klarenbeek, tien jaar lang de drijvende kracht achter de Rematec-vakbeurs voor de remanufacturingindustrie, heeft de Remanufacturer of the Year Award 2021 gewonnen voor beste ambassadeur van de remanindustrie.

De uitreiking had eigenlijk plaats moeten vinden tijdens de Rematec-beurs in de RAI Amsterdam, maar die is vanwege de Covid-pandemie uitgesteld tot juni 2022. De uitreiking vond daarom plaats tijdens de APRA Remanufacturing Dag op de Automechanika in Frankfurt. Niels Klarenbeek werd gekozen door een panel van industrie-experts, voorgezeten door Felix Feuerbach en verder bestaande uit Peter Bartel, Erik Sundin en Tessa Vlaanderen.

Vanuit het hart

“Niels is betrokken bij de remanufacturingindustrie sinds 2010, toen hij directeur werd van Rematec, de vakbeurs voor automotive remanufacturing. Hij heeft de beurs uitgebouwd en is in staat gebleken de industrie verder te brengen door nieuwe businesspartners te vinden en nieuwe markten aan te boren. Gedurende het afgelopen decennium is Niels een bekende industriecollega geworden. Hij heeft het verschil gemaakt door te zorgen dat de industrie meer is gaan samenwerken”, aldus Felix Feuerbach.

“De jury prijst Niels voor zijn persoonlijke betrokkenheid en zijn ambitie om de industrie vooruit te helpen. Niels heeft gehandeld vanuit zijn hart voor de remanindustrie, niet alleen vanuit de verplichtingen jegens zijn werkgever RAI Amsterdam. Nu Niels de automotive remanufacturing heeft verlaten is de erkenning als Best Reman Ambassador 2021 het passende afscheid dat de industrie hem wil geven.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3591 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.