Nieuwe huisstijl James Autoservice

James Autoservice introduceert een nieuwe corporate identity. Die moet het makkelijker maken om ook in de particuliere markt aansluiting te vinden.

Tot nu toe geniet de formule vooral in de zakelijke sector bekendheid. Bij de nieuwe huisstijl hoort ook een andere slogan: ‘Het alternatief voor de dealer.’ De boodschap moet duidelijk maken dat James Autoservice kan voldoen aan de hoge verwachtingen van de consument. De nieuwe aankleding van de panden zal gefaseerd worden ingevoerd. Dit jaar zullen de eerste 25 vestigingen aan de beurt komen. De bredere focus van James Autoservice zal worden ondersteund met landelijke marketingcampagnes die zich richten op de zakelijke en de particuliere markt.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †