Profile Tyrecenter Schouten Venlo naar Heuver

Profile Heuver uit Hardenberg breidt het aantal filialen uit door Profile Tyrecenter Schouten in Venlo over te nemen. Er was nog geen filiaal van Heuver in Limburg. De naam Schouten blijft bestaan, gezien de lokale bekendheid.

Tot nu toe was Profile Heuver vooral vertegenwoordigd in het noorden en oosten van het land. “Wij zijn trots dat we onze franchise op deze manier kunnen uitbreiden”, zegt directeur Bertus Heuver. “Profile Tyrecenter Schouten is een gerenommeerd familiebedrijf met een rijke historie, net als bij ons. Onze klanten in Venlo en omstreken profiteren dankzij deze overname van een compleet assortiment van alle soorten banden en natuurlijk de gedeelde kennis van onze complete groep. Bovendien kunnen ze rekenen op de Heuver-garanties, waarmee wij hun verwachtingen willen overtreffen.”

Agrarisch specialisme

De Heuver groep bestaat uit 14 Profile Heuvers, verspreid over Noord-, Oost- en Zuid-Nederland, en een bandengroothandel in Hardenberg. In de vestigingen kunnen particuliere en zakelijke klanten terecht. Veel locaties hebben ook een agrarisch specialisme in huis. De onderneming levert banden voor auto’s, landbouw, transport en industrie. Heuver is bandenspecialist sinds 1966.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †