Staalcentrum Flevoland neemt Union over

Met ingang van 1 april heeft het in Dronten gevestigde Staalcentrum Flevoland de eveneens in Dronten gevestigde Machinefabriek Union overgenomen. De laatste is de Nederlandse fabrikant van Union hefbruggen. Beide bedrijven werkten al samen bij het maken van een aantal componenten van de hefbruggen. De huidige eigenaar van Union, Peter Madiol, blijft bij de onderneming werkzaam.

Voor Staalcentrum Flevoland zijn de activiteiten van Union aanvullend. Union heeft zich de laatste jaren naast het aanbod standaardhefbruggen gespecialiseerd in maatwerkhefbruggen, hefbruggen die specifieke klanteisen ten aanzien van breedte, hoogte en hefvermogen combineren.

Verder groeien

Rob Schurer (foto links), dga Staalcentrum Flevoland: “Ik ben blij met de overname. We werkten al enige tijd samen en kennen elkaar goed. Union heeft om verder te kunnen groeien behoefte aan een strategische partner en wij zochten uitbreiding van onze activiteiten. De overname is daar het logische gevolg van.”

Peter Madiol (foto rechts) is eveneens blij met de overname. “Dit betekent dat we ons nog meer kunnen richten op onze maatwerkoplossingen.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1778 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.