Stovius en Bergmans Requal Erkend Reparateur

Requal Erkend Reparateur verwelkomt twee nieuwe gezichten: Stovius Auto Service in Nieuwerkerk a/d IJssel en Bergmans Auto’s in Veldhoven.

Stovius Auto Service is al dertig jaar op dezelfde plek actief in Nieuwerkerk aan den IJssel. Met zijn vaste team medewerkers is het garagebedrijf sterk geworteld in de regio. “Wij staan niet stil en voegen kennis en service toe aan ons bedrijf”, zegt Sjaak Stovius. “Vandaar ook de keuze voor het Requal concept. Zo voegen we weer nieuwe diensten, service en marketing toe en hebben we toegang tot collectieve projecten. De samenwerking met onze grossier Stahlie-Cam in Rotterdam is hier belangrijk in geweest. Zij bieden het concept aan en zijn de juiste partner voor ons.”

Werkplaats

Tom Bergmans heeft al ruim tien jaar zijn eigen garage. Eerst betrof het enkel verkoop en sinds 2010 herbergt het eigen pand behalve de showroom ook een werkplaats. Ook voor reparaties, onderhoud en apk kunnen klanten terecht. “Het bedrijf is zo veranderd dat ik niet alles meer alleen kan doen”, zegt Bergmans. “Daarom zijn we tegenwoordig met drieën. Met de toevoeging van Requal Erkend Reparateur breiden we uit met diensten die we zelf niet in huis kunnen halen.” Hij omschrijft zijn grossier Holland Auto Parts als “een lokale speler waar wij als zelfstandige garage gehoord worden en waar ruimte is om met ons mee te denken.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.