Topcats Erkend Diesel Filter Reconditionerings-specialist

De Stichting Duurzaam Repareren heeft Topcats uit Lelystad erkend als duurzaam reconditioneringsspecialist in roetfilters.

Roetfilters in dieselauto’s lopen na enige tijd vol en dienen dan vervangen of schoongemaakt te worden. Met het label Erkend Diesel Filter Reconditionerings-specialist erkent de stichting de bedrijven die hier op een verantwoorde manier voor zorgdragen. Directeur Ramses Rens van Topcats: “Het is een goede zaak dat er duidelijkheid wordt geschapen waar men vertrouwd en professioneel een roetfilter kan laten reconditioneren. Er is immers veel kaf tussen het koren. Bovendien is reinigen goedkoper, beter voor het milieu door hergebruik dan vervanging.”

Topcats

Het bedrijf in Lelystad is importeur en leverancier van katalysatoren en roetfilters. Sinds 2007 is het bedrijf bovendien actief met het repareren en reinigen van uitlaatsystemen. Onlangs kwam het bedrijf ook al in het nieuws in de uitzending van EenVandaag over de mogelijke fraude bij Bo-rent met roetfilters. Topcats controleerde daarvoor de door EenVandaag aangeleverde busjes op de aanwezigheid van een roetfilter.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3824 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters