Vakgarage breidt uit

Vakgarage meldt de komst van vijf nieuwe leden, gevestigd in Limburg, Noord-Brabant en Noord-Holland. Met de recente uitbreidingen nadert het Vakgarage-netwerk inmiddels de 300 aangesloten deelnemers.

De komende twee maanden zullen naar verwachting nog een flink aantal autobedrijven het werkplaatsconcept gaan omarmen. De toezeggingen zijn er al. Daarmee heeft Vakgarage in de eerste maanden van 2019 een flinke groeispurt gemaakt.

Recente toetreders

Een van de recente toetreders is Autobedrijf P. van de Ven, gevestigd aan de Wilhelminalaan in Vessem.  Directeur/eigenaar Eric Jansen was tot voor kort Ford-dealer. Vakgarage-lid werd verder Garage Wassenaar in het Noord-Hollandse Oostwoud. Het bedrijf staat sinds 2006 onder leiding van Hendrik Wassenaar, die destijds het stokje overnam van oprichter (in 1968) Dirk Wassenaar. Enkele weken geleden sloot Vakgarage Stoomberg in Dongen (al 35 jaar Fordspecialist in de regio) zich al aan. Daarnaast hebben het eerste kwartaal van dit jaar Autoservice Rakthof van ondernemer Hicham Seoui uit Helmond en Autobedrijf Arnold de Rijk uit Roosendaal zich bij het netwerk aangesloten.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1699 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen