Zeven nieuwe namen We Support Workshops

En weer sluiten zeven branchepartijen zich aan bij We Support Workshops, de branchebrede alliantie die op initiatief van WESP is opgericht om autobedrijven te ondersteunen in de coronacrisis.

Onder de bandenfabrikanten hebben Bridgestone, Michelin en Vredestein zich achter het initiatief geschaard. Van grossierskant kunnen we de aansluiting melden van Keulen (met vestigingen in Bergen, Boxmeer en Venlo) en Lantinga Automotive (Emmen, Stadskanaal en Winschoten). Verder hebben ook Champion Lubricants (Alliance Automotive Group) en onderdelenfabrikant Remy zich gemeld als supporter van de werkplaats.

Samen sterk

Als sterke speler in het universele kanaal benadrukt bandenfabrikant Vredestein haar deelname via Jasper Haman, key accountmanager bij Apollo-Vredestein. “Wij zijn trots op onze garagebedrijven en hoe zij ons merk waarderen. Nu hebben wij de kans hen te ondersteunen in deze onzekere tijd. Wij ondersteunen graag en nadrukkelijk het We Support Workshops-initiatief om samen sterk uit deze periode te komen.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1778 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

 • 8 april 2020 om 09:13
  Permalink

  Dat is niet juist.

  Als je niet het juiste software pakket hebt dan helpt wesp je niet. Hier gebruiken wij er een waarvan in mijn omgeving diverse autobedrijven deze ook gebruiken.

  Dus worden wij niet toegelaten. eigenlijk moet het WE SUPPORT SOME WORKSHOPS…

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.