12 vestigingen weg bij ABS Autoherstel

Het vertrek van vier ondernemers bij schadeketen ABS Autoherstel per 1 januari 2016, betekent een verlies van zeker twaalf vestigingen. Dat is een gevoelige klap voor de keten die nu 89 vestigingen telt en door deze opzeggingen op 77 zou uitkomen met ingang van het nieuwe jaar.

ABS Autoherstel maakte gisteren bekend dat vier ondernemers hebben opgezegd. Deze vier ondernemers zouden gezamenlijk goed zijn voor zeker twaalf vestigingen. Hieronder zouden de vestigingen vallen van Wellcoll (5 vestigingen in Limburg) en De Groot (2 vestigingen, Schiedam & ’s Gravenzande). Daarnaast doet ook de naam Bosman & Kalis (1 vestiging in Middelharnis) de ronde. Of er nog meer vestigingen dreigen weg te vallen, is vooralsnog niet bekend, maar in de wandelgangen wordt gesuggereerd dat er in totaal veertien locaties gaan afvallen. Eerder dit jaar heeft Peter van Es (4 vestigingen) zijn lidmaatschap al opgezegd bij de schadeketen.

ABS Autoherstel doet geen verdere mededelingen over de reden van het vertrek van de vier ondernemers en wil de namen van de betreffende ondernemers niet bekend maken. De keten laat weten dat de lege plekken worden ingevuld of herverdeeld. De onderhandelingen hierover zijn reeds gestart en zullen op korte termijn worden afgerond, is de verwachting.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.