ABZ lanceert Audatex 2.0

ABZ heeft haar dienst Audatex onder handen genomen en versie 2.0 gelanceerd. Zij heeft de aanpassingen gedaan om de bedrijfsprocessen van schadeherstellers en andere partijen in de schadeherstelbranche verder te optimaliseren.

Audatex 2.0 is zo ingericht dat de schadehersteller nog betrouwbaardere offertes voor zowel schades uit de gestuurde schadestroom als voor particuliere schades kan opstellen. De dienst heeft ook een aantal nieuwe functionaliteiten, zoals Audapad Web 3D modellen, Totaal Verlies, Actueel Schadebedrag en Calculatievoorbeeld.

Chris Tanahatoe, productmanager bij ABZ: “Nu wordt de schade vastgelegd in Audapad Web en heeft de schadehersteller nog geen zicht op de totale gecalculeerde schadelast. Om hier inzicht in te krijgen moet hij via het backofficepakket een calculatie maken. Als hij vervolgens tot de conclusie komt dat bijvoorbeeld herstellen toch een betere optie is dan vernieuwen, dan moet Audapad Web opnieuw opgestart worden. Met Audatex 2.0 ondervangen we dit met Calculatievoorbeeld. Hiermee kan de schadehersteller bij alles wat hij invoert, direct in Audapad Web zien wat dat met de schadelast doet.”

Met Audapad Web 3D kunnen voertuigen en individuele onderdelen voortaan vanuit alle hoeken bekeken en geanalyseerd worden.

Bekijk hier een demo van het aangepaste Audatex >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.