AHG breidt dekking uit in Zeeland

Autoschade Buijs uit Tholen is toegetreden tot Autoschade Herstel Groep. Ook heeft eigenaar Gert-Jan Buijs het schadebedrijf Autoschade Herstel Fred van den Bergh uit Ossendrecht overgenomen.

Om zijn schaalgrootte en regio te vergroten, heeft Buijs besloten tot een strategische overname richting Noord-Brabant. Beide bedrijven zijn geen onbekenden van elkaar, want Buijs en Fred van den Bergh werkten al geruime tijd samen.

Autoschade Herstel Fred van den Bergh is al geruime tijd aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. De nieuwe eigenaar Gert-Jan Buijs heeft na marktonderzoek besloten ook met Autoschade Buijs aan te sluiten bij de keten. De aansluiting van Autoschade Buijs levert voor AHG uitbreiding van het landelijk netwerk op met een vestiging in Zeeland. Het netwerk van Autoschade Herstel Groep omvat nu iets meer dan vijftig bedrijven. Op de foto: Guus van Dreven (algemeen directeur Autoschade Herstel Groep) en Gert-Jan Buijs.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.