Anglo Parts neemt Kolvenbach Jaguar parts over

Anglo Parts uit Veenendaal heeft per 29 april de activiteiten van Kolvenbach Jaguar Parts overgenomen. Kolvenbach Jaguar Parts heeft 40 jaar ervaring in het leveren van onderdelen voor Jaguar en Daimler en beschikt over een unieke voorraad van 2.000m² met zo’n 20.000 verschillende autoonderdelen voor automobielen vanaf de jaren ’30 tot en met de jaren ’90.

Ben Kolvenbach blijft nog minimaal 3 jaar verbonden aan het bedrijf waarbij de unieke kennis en ervaring van Ben Kolvenbach overgedragen kan worden op de andere medewerkers. Het garagebedrijf van Kolvenbach blijft zelfstandig en maakt geen onderdeel uit van de transactie. Vanaf 2 mei opereert Anglo Parts vanuit de vestiging van Kolvenbach Jaguar Parts in Boven-Leeuwen. De vestiging in Veenendaal wordt gesloten. Het personeel verhuist mee naar Boven-Leeuwen.

Anglo Parts beschikt over zo’n 80.000 referenties waarvan 40.000 direct leverbaar uit voorraad voor de merken MG, Triumph, Austin Healey, Mini, Jaguar, Landrover & Morris Minor. Anglo Parts is actief in twaalf Europese landen met eigen vestigingen en distributeurs.

Anglo Parts BV is sinds 1990 in Nederland vanuit Veenendaal actief en is een dochteronderneming van Anglo Parts NV met hoofdkantoor in Mechelen, België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.