ATR krijgt nieuwe partners

Kühne Automotive, partner van ATR International voor Nederland, laat weten dat de Braziliaanse grossiersgroep DPK sinds 1 april toegetreden is tot ATR. Daarnaast vertegenwoordigt Midas sinds 1 februari van dit jaar ATR in Zuid Afrika.

Dinno van Breugel, algemeen directeur van de Kühne Group en ATR-bestuurslid: “ATR bevestigt met deze stap haar leidinggevende rol in de automotivedistributiewereld. Ook voor een relatief kleine speler als Kühne is het belangrijk deel uit te maken van een succesvolle, mondiale speler. Het versterkt bijvoorbeeld onze relatie met onze belangrijke leveranciers die immers de laatste jaren zelf ook op wereldschaal acteren”.

De nieuwe partner DPK biedt aan 600 mensen werk en heeft zeventien nationale distributiecentra, van waaruit ongeveer 140.000 klanten bediend worden.
De Midas Group (Johannesburg) realiseerde met zo’n 1.200 medewerkers een marktaandeel van circa dertig procent. Het bedrijf heeft twaalf regionale distributiecentra, zestien filialen en 461 franchisenemers. Naast Zuid Afrika heeft Midas klanten en franchisenemers in Botswana, Lesotho, Mauritius, Mozambique, Namibië, Swaziland en Zimbabwe.

“De ontwikkeling van de automotivemarkt is veelbelovend in Zuid Amerika en Afrika”, zegt Roland Dilmetz van ATR. Onder de ATR-paraplu werken nu dertig bedrijven in 46 landen op vijf continenten samen. De totale omzet zal circa 6 miljard euro bedragen in 2011.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.