Autorent doet remarketing via Fleetselect

Autorent Europa Service Franchise heeft Fleetselect Online Autoveilingen benoemd tot voorkeursleverancier op het gebied van auto-remarketing. De 29 franchisenemers van Autorent gaan hun gebruikte auto’s bij voorkeur via Fleetselect op de markt brengen.

Wouter van Doleweerd, algemeen directeur van Autorent: “Op dit moment benutten onze franchisenemers nog verschillende verkoopkanalen voor het afstoten van ex-huurauto’s. Via Fleetselect bieden we hen de mogelijkheid om deze auto’s te laten inspecteren en te laten veilen. Een juiste remarketing van ons wagenpark is zeer belangrijk. Wij hebben namelijk een jong wagenpark en houden dit graag zo. En iedere euro die een auto meer oplevert is van harte welkom.”

De auto’s die de autoverhuurder aanbiedt, kunnen in principe binnen twee werkdagen worden geïnspecteerd en geveild. Na de veiling verzorgt Fleetselect ook de afhandeling en het transport.

Autorent Europa Service Franchise is een netwerk van 29 franchisenemers, die gezamenlijk 49 vestigingen voor autoverhuur exploiteren. Het wagenpark telt ruim 5.000 voertuigen, waarvan circa twintig procent bedrijfswagens. Jaarlijks komen ongeveer 2.000 voertuigen beschikbaar voor remarketing.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.