Autoschade Centrum Breda naar AH Autoschade

Autoschade Centrum Breda (ASC) is dinsdag 20 maart toegetreden tot het partnershipprogramma van AH Autoschade Herstel. ASC is sinds 1988 in handen van Jan van Wingerden en heeft een werkplaats van 800 vierkante meter.

Van Wingerden: “AH Autoschade Herstel is een krachtige formule met een inspirerende visie. Ik heb nog niet eerder contact gehad met zo’n toekomstgerichte organisatie. De aanpak om een totaaloplossing voor de autosector te bieden, was voor mij doorslaggevend om mij aan te sluiten bij AH Autoschadeherstel.”

De eigenaar van het Bredase schadeherstelbedrijf was al op jonge leeftijd met auto’s bezig. “Auto’s zijn mijn passie. Ik heb inmiddels elk merk auto hersteld. Nu stuur ik dagelijks mijn team van tien specialisten aan. Als je het met liefde voor het vak en aandacht voor de klant doet, is elke klus te klaren.”

AH Autoschade Herstel lanceerde onlangs ook het concept Total Recol, een webshop voor consumenten voor het spuiten van auto’s. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.