Autovak RAI moet nationaal evenement zijn

Afgelopen vrijdag ging de inschrijving voor deelname aan de Autovak RAI 2013 van start. Ondanks het gegroeide aantal regiobeurzen, blijft er volgens beursmanager Stefan Vernooij een plek voor een tweejaarlijkse nationale vakbeurs.

Dat daar dan de leden van RAI Vereniging afdeling Autovak hun support aan moeten geven is duidelijk. De leden (leveranciers van onderdelen, werkplaatsapparatuur, gereedschappen, banden, accessoires en een breed scala aan diensten) moeten voor de invulling en de innovaties zorgen om voldoende bezoekers naar Amsterdam te trekken.
De inzet van de beursorganisatie is gericht op het meekrijgen van diverse brancheorganisaties om daarmee meerdere segmenten op de nationale beursvloer vertegenwoordigd te krijgen en het beursaanbod te verbreden. Denk bijvoorbeeld aan schadeherstel, de bandenbranche en de leasewereld.

De door vele leveranciers druk bezochte aftrap van Autovak RAI 2013, doet in ieder geval vermoeden dat de interesse, ondanks de minder goede economische ontwikkelingen, groot is. Nu het sentiment nog omzetten in daden en inschrijvingen.

De beurs is volgend jaar van 22 tot en met 25 april in hal acht tot en met elf. In 2011 wist Autovak RAI 21.581 bezoekers te trekken. Lees er hier alles over >>

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1719 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.