Comma introduceert trainingsacademie

Comma, de olie- en chemicaliënspecialist, lanceert een online trainingsacademie. Hiermee vergroten distributeurs en werkplaatspersoneel hun product- en branchekennis, zodat ze hun klanten nog betere service kunnen bieden.

De trainingsacademie biedt diverse modules. Er is op dit moment een module beschikbaar over motorolie voor personenauto’s. Later introduceert Comma ook modules die de laatste ontwikkelingen behandelen op het gebied van vloeistoftechnologie. De modules bieden productspecifieke informatie over bijvoorbeeld viscositeit en specificaties. Daarnaast zijn er modules met algemene informatie over motorontwerp en milieuwetgeving.

“We bieden graag relevante inhoud waarmee distributeurs en werkplaatsen hun klanten zo goed mogelijk adviseren, hun eigen kennis van de industrie vergroten en hun klanten de beste service bieden”, aldus Mike Bewsey, woordvoerder van Comma.

De module die op dit moment beschikbaar is neemt twintig minuten in beslag. Cursisten kunnen de training zo vaak doorlopen als ze willen. Alle modules zijn beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Noors, Pools, Roemeens, Russisch en Turks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *