Diagnosexpert breidt netwerk uit

Het Diagnosexpert netwerk van Groupauto is uitgebreid met twee nieuwe specialisten. Hydroline Powersteering uit Zeewolde is specialist op het gebied van stuurbekrachtiging. ATM Chiptuning uit Eemnes is specialist in motormanagement optimalisatie en diagnose op het gebied van chiptuning.

Volgens Rini van Ruitenschild, eigenaar van Hydroline Powersteering, was de tijd rijp om zich aan te sluiten bij een sterk netwerk. De specialist reviseert onder meer stuurhuizen en stuurkolommen en beschikt over vakkennis rondom stuurbekrachtigingsproblematiek. De nieuwe Diagnosexpert is naast reguliere autotechniek ook gespecialiseerd in de revisie van stuurbekrachtigingsonderdelen voor de autosport.

Eigenaar Arjan Bonefaas is samen met zakelijk partner Gert Schaar, ruim vijf jaar geleden klein begonnen. Inmiddels is het bedrijf, met vijf man personeel in dienst en diverse moderne websites, gegroeid tot aanspreekpunt voor motormanagement optimalisatie, software levering voor zelfstandige chiptuning en diagnose vragen over chiptuning. Ook kan men terecht voor het diagnose stellen via hun geavanceerde 4×4 Dynostar Vermogenstestbank. Deze testbank kan exact het vermogen weergeven van alle type auto’s, ongeacht het soort wielaandrijving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.