Feest bij Harvest

Harvest Automotive viert feest, want op 1 september bestaat het bedrijf precies vijf jaar. Dit jubileum zal vooral samen met de klanten gevierd worden. Harvest zal in de hele maand september namelijk ludieke acties houden.

In de afgelopen 5 jaar hebben ze het importeurschap verworven van DTE Systems chip- en dieseltuning en pedalbox, RUD sneeuwkettingen, M-plus fiets- en dakdragers, Spikes Spider sneeuwkettingen, Bellelli fiets- en autostoeltjes, Tetrax houders, Isee2 wrapfolie. Daarnaast voert Harvest onder de naam Q-line onder andere xenon- en ledverlichting, multimedia en navigatie.

Bart van Harselaar eigenaar van Harvest: “Als we terug kijken naar de afgelopen vijf jaar, dan is er veel veranderd. In 2007 verkocht je een klant bijvoorbeeld meerdere sets xenon ineens, tegenwoordig bestelt deze kleinere hoeveelheden. Ook de komst van aankopen via internet brengt veranderingen met zich mee. Ook hierin kunnen wij goed voorzien door ons concept van drop-shipment.”

Binnen de doelstellingen voor de komende vijf jaar wil de organisatie nauwer samenwerken met de diverse inkooporganisaties en winkelketens. Ook wordt het assortiment verder uitgebreid met een aantal a-merken.

Bekijk hier meer Harvest-nieuws in hun dossier >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.