Frank van Montfort versterkt Leasetrader

De 44-jarige Frank van Montfort start begin volgende maand als manager Online Business Development bij Leasetrader. Zijn ervaringen liggen onder meer bij Telegraaf Media Groep (TMG). Daar verzorgde hij de Cross Media Sales Automotive en Business Development voor grote bedrijven in de automotive sector.

Frank van Montfort versterkt Leasetrader De 44-jarige Frank van Montfort start begin volgende maand als manager Online Business Development bij Leasetrader. Zijn ervaringen liggen onder meer bij Telegraaf Media Groep (TMG). Daar verzorgde hij de Cross Media Sales Automotive en Business Development voor grote bedrijven in de automotive sector. Van Montfort: “Bij TMG was ik onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van cross mediale campagnes met de koppeling van social media tot TV voor grote bedrijven in de automotive sector. Deze ervaring kan ik goed gebruiken om de uitbouw van Lease Vergelijker gestalte te geven.”

Wilbert Philippo, directeur Leasetrader: “De in januari aangekondigde groeiplannen en het nieuw te lanceren label Leasevergelijker.nl lopen voorspoedig. Met Frank van Montfort zien we bovendien een goede man op de juiste plek binnen ons bedrijf en in ons team om de grootschalige groeiplannen verder te kunnen verwezenlijken.”

Lease Vergelijker schept volgens het bedrijf duidelijkheid in contractvoorwaarden en het aantal aanbieders. “Dit label zet alle leaseopties van Nederlandse leasemaatschappijen tot in detail op een rij. De techniek achter de site is bijzonder geavanceerd, zodat onafhankelijk en eenvoudig op basis van de laatste ontwikkelingen de juiste leaseopties naar voren komen”, aldus Philippo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.