Gratis leenbus en schade volgen bij Verweij Autoschade

Focwa Eurogarant schadebedrijf Verweij in Den Haag is per direct aangesloten bij het schadevolgsysteem van Elbé Development. Voor de klanten van Verweij is het nu mogelijk om tijdens het reparatieproces zijn of haar schadedossier realtime te volgen.

Daarnaast heeft manager Marco van Wingerde de keuze gemaakt om het bedrijf aan te sluiten bij het nieuwe landelijke concept Gratisleenbus.nl voor gratis vervangend bedrijfsvervoer. “Met dit concept wil Verweij Autoschade de service als onafhankelijke schadehersteller verder uitbreiden voor haar ondernemende klanten.” De Haagse schadehersteller werkt voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en doet niet aan schadesturing.

Beckers Autoschade in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard en de Vallei Autogroep in Veenendaal gingen Verweij al voor met de ingebruikname van het Elbé-volgsysteem voor schadereparatie. Roelof van Leeuwen, directeur Elbé Development geeft aan dat er nog meer geïnteresseerde bedrijven zijn: “We zijn in gesprek met enkele bedrijven en tevens zijn we op 28 september ook aanwezig op de Focwa-bijeenkomst om het schadevolgsysteem te presenteren aan de leden van de branchevereniging.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.