Hamer/Stokvis richt Kwik-Fit Breda in

Hamer en Stokvis Equipment hebben de nieuwste Kwik-Fit vestiging in Breda volledig nieuw ingericht. Dit gebeurde volgens het Premier-concept, waarbij de locatie een full service werkplaats wordt. Morgen is de officiële opening.

Kwik-Fit heeft in de vestiging aan de Ettensebaan 23 meerdere tweekoloms en vierkoloms hefbruggen laten plaatsen, maar ook schaarhefbruggen en diverse wielservice-, remmentest- en emissietestapparatuur. Ook de olie-, lucht- en afzuiginginstallaties voor uitlaatgassen zijn door Hamer en Stokvis nieuw geïnstalleerd. Tevens is er voor het eerst in Nederland een installatie van volledig aluminium leidingwerk geplaatst, die door Kiwa is gecertificeerd.

Kwik-Fit gaat de komende jaren tientallen filialen inrichten volgens het Premier-concept. De eerste vestiging volgens deze opzet werd eind vorig jaar in Haarlem geopend. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *