Honderdste Glasgarage open

Glasgarage heeft sinds 1 november honderd vestigingen. De nieuwste aansluiting is gestart door ondernemer Rolph van Markus en bevindt zich in Zeist. Dit jaar viert de glasspecialist ook haar 25-jarig bestaan.

Van Markus: “Direct na de opening in Zeist zijn wij ook in De Bilt een vestiging gestart, dus zijn er al meer dan honderd Glasgarages.” Glasgarage wil overal een vestiging, zodat mensen nooit ver hoeven te rijden om een schade te laten repareren of een ruit te laten vervangen.” Leo Smid van Glasgarage: “Zo hebben we recent ook nieuwe vestigingen geopend in Amersfoort, ’t Gooi, Enschede, Almelo, Rijssen, Lochem, Steenwijk, Amsterdam West, Maastricht, Kerkrade en Heerlen. De ambitie is dat het netwerk uiteindelijk doorgroeit naar ongeveer 120 vestigingen. Pas dan hebben we de ideale dekking in Nederland.”

Glasgarage groeit niet alleen in aantal vestigingen, ook het aantal klanten neemt toe. Zo werd onlangs een samenwerking gesloten met verzekeraars Allianz, Allsecur, Orion Direct en London.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.