Inshared kiest opnieuw voor ABS Autoherstel

Inshared heeft de exclusieve samenwerking met schadeketen ABS Autoherstel voor de komende drie jaar verlengd. Inshared en ABS werken inmiddels ruim zeven jaar samen.

“Alleen door intensief en langdurig samen te werken kunnen wij het beste van onszelf laten zien”, aldus directeur Nico Stolk van ABS Autoherstel.

“ABS is met de ontwikkeling van Inshared meegegroeid en heeft bewezen dat zij met innovatieve oplossingen een partner in business voor ons zijn”, zegt Fleur Durjardin, directeur van Inshared. “In onze branche zijn prijzen en voorwaarden steeds minder onderscheidend maar emotie en klantbeleving des te meer.”

Inshared werd opgericht in 2009 en was destijds een van de eerte online schadeverzekeraars. ABS Autoherstel telt 78 vestigingen in ons land.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *