IvDM start vernieuwde Wikimobi.nl

In opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu lanceert het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) vandaag de vernieuwde website Wikimobi.nl, een openbare kennissite over de transitie naar duurzame mobiliteit.

Wikimobi maakt informatie inzichtelijk en transparant over onder meer biobrandstoffen, elektrisch rijden en CO2-emissie. Michel van Lindert, programmamanager Wikimobi: “Niemand heeft de wijsheid in pacht over deze complexe materie. Met dit platform stellen we geïnteresseerden in staat om hun aandeel te leveren in de verdere ontwikkeling van deze thema’s. Alleen door samenwerking kunnen we de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid behalen.”

Wikimobi heeft als doel objectieve informatie over duurzame mobiliteit te geven, zodat beleidsmakers, wagenparkbeheerders, transporteurs, importeurs, monteurs en geïnteresseerde leken op een makkelijke manier achter de feiten over duurzame mobiliteit kunnen komen. De gebruikers van Wikimobi houden de site gezamenlijk up-to-date. Er is een redactiestatuut om de samenwerking binnen Wikimobi in goede banen te leiden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.